<
>

Nog geen homerun-record Judge

Het was de aflgelopen nacht een matige nacht voor de New York Yankees. Een 3-2 verliespartij tegen Toronto Blue Jays, nog geen homerun-record voor Aaron Judge en het is de Yankees nog niet gelukt om de titel te pakken in de American League East.

Aaron Judge moet nog altijd wachten op zijn 61ste, historische homerun. Judge jaagt op het stokoude record van Roger Maris, die 61 jaar geleden 61 homeruns sloeg in 1 seizoen. Dat is ongeëvenaard in de American League. Judgje heeft nu echter voor het zesde duel op rij geen homerun weten te slaan. In de wedstrijd tegen de Blue Jays kon de Yankees-superster in de eerste inning nog wel een honkslag slaan, maar hij raakte verder in de wedstrijd de bal niet meer. Judge kwam wel als eerste over de thuisplaat in de wedstrijd tegen Toronto Blue Jays. Hij liep binnen nadat Gleyber Torres de bal had geraakt.

Even leken de Yankees er met de winst vandoor te gaan toen de ploeg ook nog op 2-0 kwam. Isiah Kiner-Falefa sloeg zijn vierde homerun van het seizoen.

Daarna was het de beurt aan de Blue Jays. Teoscar Hernández sloeg een tweehonkslag, waardoor Bo Bichette en Vladimir Guerrero Jr. konden scoren. In de tiende inning besliste dezelfde Guerrero Jr. het duel met een honkslag. Door zijn klap kon Cavan Biggio de 3-2 maken.

Voor Judge en de Yankees wacht vannacht alweer een herkansing. In de nacht van dinsdag op woensdag spelen ze om 01:00 uur weer tegen de Blue Jays.

De wedstrijd tussen Toronto Blue Jays en New York Yankees is dinsdagnacht vanaf 01:00 uur te zien op ESPN.