Wedstrijd tijdlijn

 • KO
 • 33
 • 45
 • HT
 • 45
 • 58
 • 61
 • 66
 • 75
 • 79
 • 87
 • 90
 • 90+2
 • FT
 • 96
 • 98
 • 98
 • 103
 • 105+2
 • 116
 • 118
 • ET FT

Wedstrijdcommentaar

-
Wedstrijd afgelopen, Feyenoord 4(5), N.E.C. 4(3).
120'
Strafschoppenserie afgelopen, Feyenoord 4(5), N.E.C. 4(3).
120'
Doelpunt! Feyenoord 4(5), N.E.C. 4(3). Igor Paixão (Feyenoord) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
120'
Penalty wordt gered! Ilias Bronkhorst (N.E.C.) mist deze geweldige kans, Schot met rechts gered in de linkerbenedenhoek.
120'
Doelpunt! Feyenoord 4(4), N.E.C. 4(3). Oussama Idrissi (Feyenoord) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbovenhoek.
120'
Doelpunt! Feyenoord 4(3), N.E.C. 4(3). Joris Kramer (N.E.C.) benut de penalty met een Schot met links in het midden van het doel.
120'
Doelpunt! Feyenoord 4(3), N.E.C. 4(2). Dávid Hancko (Feyenoord) benut de penalty met een Schot met links in de linkerbenedenhoek.
120'
Doelpunt! Feyenoord 4(2), N.E.C. 4(2). Dirk Proper (N.E.C.) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
120'
Doelpunt! Feyenoord 4(2), N.E.C. 4(1). Santiago Giménez (Feyenoord) benut de penalty met een Schot met links in de linkerbenedenhoek.
120'
Doelpunt! Feyenoord 4(1), N.E.C. 4(1). Ibrahim Cissoko (N.E.C.) benut de penalty met een Schot met rechts in het midden van het doel.
120'
Doelpunt! Feyenoord 4(1), N.E.C. 4. Orkun Kökcü (Feyenoord) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
120'
Strafschoppenserie begint Feyenoord 4, N.E.C. 4.
120'+2'
Tweede helft verlenging afgelopen, Feyenoord 4, N.E.C. 4.
120'
Gemiste doelpoging. Kopbal van Ezequiel Bullaude (Feyenoord) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Igor Paixão met een voorzet.
118'
Doelpunt! Feyenoord 4, N.E.C. 4. Schot met links van Jordy Bruijn (N.E.C.) vanaf de linkerkant van het doelgebied in de linkerbovenhoek.
116'
Doelpunt! Feyenoord 4, N.E.C. 3. Schot met links van Javairô Dilrosun (Feyenoord) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Mimeirhel Benita.
115'
Kopbal van Igor Paixão (Feyenoord) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Orkun Kökcü met een voorzet.
114'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Ilias Bronkhorst over de achterlijn.
113'
Doelpoging van Ibrahim Cissoko (N.E.C.)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Bart van Rooij.
112'
Overtreding van Bart van Rooij (N.E.C.).
112'
Orkun Kökcü (Feyenoord) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
111'
Schot met rechts van Orkun Kökcü (Feyenoord) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Oussama Idrissi.
109'
Overtreding van Ezequiel Bullaude (Feyenoord).
109'
Ilias Bronkhorst (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
109'
Schot met rechts van Igor Paixão (Feyenoord) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Mimeirhel Benita.
107'
Gemiste doelpoging. Schot met links van Igor Paixão (Feyenoord) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog.
106'
Schot met rechts van Santiago Giménez (Feyenoord) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Oussama Idrissi.
105'
Tweede helft verlenging begint Feyenoord 3, N.E.C. 3.
105'+2'
Eerste helft verlenging afgelopen, Feyenoord 3, N.E.C. 3.
105'+2'
Schot met links van Javairô Dilrosun (Feyenoord) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Ezequiel Bullaude.
105'+1'
Overtreding van Mimeirhel Benita (Feyenoord).
105'+1'
Ilias Bronkhorst (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
104'
Kopbal van Dávid Hancko (Feyenoord) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Javairô Dilrosun met een voorzet.
103'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Mattijs Branderhorst over de achterlijn.
103'
Schot met links van Santiago Giménez (Feyenoord) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek.
103'
Wissel bij N.E.C.. Terry Sanniez komt in het veld voor Calvin Verdonk.
103'
Wissel bij N.E.C.. Ibrahim Cissoko komt in het veld voor Souffian El Karouani.
99'
Schot met rechts van Ezequiel Bullaude (Feyenoord) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het doelgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Quilindschy Hartman met een voorzet.
98'
Wissel bij Feyenoord. Mimeirhel Benita komt in het veld voor Lutsharel Geertruida.
98'
Doelpunt! Feyenoord 3, N.E.C. 3. Kopbal van Santiago Giménez (Feyenoord) van heel dichtbij in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Javairô Dilrosun met een voorzet.
96'
Doelpunt! Feyenoord 2, N.E.C. 3. Schot met rechts van Jordy Bruijn (N.E.C.) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek.
96'
Doelpoging van Anthony Musaba (N.E.C.)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
95'
Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Igor Paixão (Feyenoord) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Ezequiel Bullaude.
94'
Schot met rechts van Orkun Kökcü (Feyenoord) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
93'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Mattijs Branderhorst over de achterlijn.
93'
Schot met rechts van Igor Paixão (Feyenoord) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Orkun Kökcü.
93'
Doelpoging van Ezequiel Bullaude (Feyenoord)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Orkun Kökcü.
91'
Buitenspel Feyenoord. Igor Paixão met de pass, maar Santiago Giménez staat buitenspel.
91'
Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jordy Bruijn (N.E.C.) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel.
90'
Eerste helft verlenging begint Feyenoord 2, N.E.C. 2.
90'+8'
Tweede helft afgelopen, Feyenoord 2, N.E.C. 2.
90'+8'
Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Igor Paixão (Feyenoord) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Javairô Dilrosun.
90'+5'
Schot met links van Lutsharel Geertruida (Feyenoord) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Igor Paixão.
90'+5'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Mattijs Branderhorst over de achterlijn.
90'+5'
Schot met links van Ezequiel Bullaude (Feyenoord) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Orkun Kökcü met een voorzet.
90'+5'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Mattijs Branderhorst over de achterlijn.
90'+5'
Schot met rechts van Igor Paixão (Feyenoord) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
90'+4'
Schot met links van Santiago Giménez (Feyenoord) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Lutsharel Geertruida met een voorzet.
90'+3'
Gemiste doelpoging. Schot met links van Santiago Giménez (Feyenoord) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Quilindschy Hartman met een voorzet.
90'+2'
Doelpunt! Feyenoord 2, N.E.C. 2. Kopbal van Igor Paixão (Feyenoord) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Javairô Dilrosun met een voorzet.
90'
Doelpunt! Feyenoord 1, N.E.C. 2. Orkun Kökcü (Feyenoord) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
89'
Philippe Sandler (N.E.C.) krijgt een rode kaart.
88'
Strafschop veroorzaakt door Philippe Sandler (N.E.C.) met een handsbal in het strafschopgebied.
88'
Doelpoging van Ezequiel Bullaude (Feyenoord)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Santiago Giménez.
87'
Schot met links van Ezequiel Bullaude (Feyenoord) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Quilindschy Hartman met een voorzet.
87'
Wissel bij N.E.C.. Anthony Musaba komt in het veld voor Oussama Tannane.
86'
Dirk Proper (N.E.C.) krijgt een gele kaart.
86'
Quinten Timber (Feyenoord) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
86'
Overtreding van Dirk Proper (N.E.C.).
85'
Orkun Kökcü (Feyenoord) krijgt een gele kaart.
85'
Overtreding van Orkun Kökcü (Feyenoord).
85'
Ilias Bronkhorst (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
85'
Overtreding van Souffian El Karouani (N.E.C.).
85'
Orkun Kökcü (Feyenoord) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
84'
Overtreding van Oussama Idrissi (Feyenoord).
84'
Bart van Rooij (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
82'
Gemiste doelpoging. Schot met links van Souffian El Karouani (N.E.C.) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Bart van Rooij.
81'
Overtreding van Oussama Idrissi (Feyenoord).
81'
Dirk Proper (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
80'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Calvin Verdonk over de achterlijn.
79'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Bart van Rooij over de achterlijn.
79'
Overtreding van Ilias Bronkhorst (N.E.C.).
79'
Orkun Kökcü (Feyenoord) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
79'
Wissel bij N.E.C.. Ilias Bronkhorst komt in het veld voor Elayis Tavsan.
79'
Wissel bij N.E.C.. Jordy Bruijn komt in het veld voor Andri Baldursson.
76'
Kopbal van Santiago Giménez (Feyenoord) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Orkun Kökcü met een voorzet.
75'
Wissel bij Feyenoord. Ezequiel Bullaude komt in het veld voor Mats Wieffer.
75'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Calvin Verdonk over de achterlijn.
73'
Gemiste doelpoging. Schot met links van Igor Paixão (Feyenoord) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel.
73'
Schot met rechts van Lutsharel Geertruida (Feyenoord) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Quinten Timber.
72'
Schot met links van Santiago Giménez (Feyenoord) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Quinten Timber.
70'
Gemiste doelpoging. Schot met links van Dávid Hancko (Feyenoord) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Orkun Kökcü.
69'
Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Santiago Giménez (Feyenoord) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Javairô Dilrosun met een voorzet.
67'
Onderbreking voorbij! De bal rolt weer.
66'
Wissel bij Feyenoord. Igor Paixão komt in het veld voor Mohamed Taabouni.
66'
Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Calvin Verdonk (N.E.C.).
66'
Schot met links van Javairô Dilrosun (Feyenoord) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Orkun Kökcü.
65'
Corner voor N.E.C.. De bal gaat via Dávid Hancko over de achterlijn.
64'
Kopbal van Joris Kramer (N.E.C.) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Oussama Tannane met een voorzet.
63'
Corner voor N.E.C.. De bal gaat via Dávid Hancko over de achterlijn.
62'
Doelpoging van Javairô Dilrosun (Feyenoord)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Lutsharel Geertruida.
61'
Wissel bij N.E.C.. Philippe Sandler komt in het veld voor Pedro Marques.
60'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Calvin Verdonk over de achterlijn.
58'
Overtreding van Pedro Marques (N.E.C.).
58'
Dávid Hancko (Feyenoord) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
58'
Wissel bij Feyenoord. Javairô Dilrosun komt in het veld voor Alireza Jahanbakhsh.
57'
Gemiste doelpoging. Schot met links van Santiago Giménez (Feyenoord) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel vanuit een dood spelmoment.
57'
Overtreding van Elayis Tavsan (N.E.C.).
57'
Mohamed Taabouni (Feyenoord) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
55'
Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Orkun Kökcü (Feyenoord) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links uit een directe vrije trap.
54'
Oussama Tannane (N.E.C.) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
54'
Quinten Timber (Feyenoord) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
54'
Overtreding van Oussama Tannane (N.E.C.).
52'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Calvin Verdonk over de achterlijn.
51'
Doelpoging van Mohamed Taabouni (Feyenoord)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Quinten Timber.
51'
Schot met rechts van Mohamed Taabouni (Feyenoord) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek.
49'
Gemiste doelpoging. Schot met links van Oussama Tannane (N.E.C.) van meer dan 30 meter gaat links naast het doel uit een directe vrije trap.
48'
Overtreding van Mats Wieffer (Feyenoord).
48'
Oussama Tannane (N.E.C.) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
47'
Gemiste doelpoging. Schot met links van Dávid Hancko (Feyenoord) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts uit een corner.
47'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Bart van Rooij over de achterlijn.
46'
Buitenspel Feyenoord. Quilindschy Hartman met de pass, maar Mohamed Taabouni staat buitenspel.
45'
Wissel bij Feyenoord. Santiago Giménez komt in het veld voor Danilo.
45'
Wissel bij Feyenoord. Quinten Timber komt in het veld voor Marcus Pedersen.
45'
Tweede helft begint Feyenoord 0, N.E.C. 2.
45'+1'
Eerste helft afgelopen, Feyenoord 0, N.E.C. 2.
45'+1'
Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Orkun Kökcü (Feyenoord) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel.
45'
Doelpunt! Feyenoord 0, N.E.C. 2. Schot met rechts van Pedro Marques (N.E.C.) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Elayis Tavsan.
44'
Overtreding van Pedro Marques (N.E.C.).
44'
Mats Wieffer (Feyenoord) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
42'
Oussama Idrissi (Feyenoord) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
42'
Overtreding van Oussama Idrissi (Feyenoord).
42'
Bart van Rooij (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
41'
Schot met rechts van Souffian El Karouani (N.E.C.) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Oussama Tannane.
40'
Gemiste doelpoging. Schot met links van Oussama Tannane (N.E.C.) van links, vanaf grote afstand gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Elayis Tavsan.
39'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Dirk Proper over de achterlijn.
37'
Gemiste doelpoging. Kopbal van Danilo (Feyenoord) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Alireza Jahanbakhsh met een voorzet uit een corner.
36'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Joris Kramer over de achterlijn.
33'
Doelpunt! Feyenoord 0, N.E.C. 1. Schot met links van Calvin Verdonk (N.E.C.) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Oussama Tannane met een steekpass.
32'
Overtreding van Mohamed Taabouni (Feyenoord).
32'
Andri Baldursson (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
32'
Schot met links van Alireza Jahanbakhsh (Feyenoord) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Mohamed Taabouni.
30'
Overtreding van Alireza Jahanbakhsh (Feyenoord).
30'
Oussama Tannane (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
28'
Schot met rechts van Oussama Idrissi (Feyenoord) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Mats Wieffer.
28'
Schot met links van Danilo (Feyenoord) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Orkun Kökcü met een steekpass.
20'
Doelpoging van Alireza Jahanbakhsh (Feyenoord)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Oussama Idrissi.
19'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Pedro Marques over de achterlijn.
19'
Doelpoging van Dávid Hancko (Feyenoord)! Kopbal vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Oussama Idrissi met een voorzet.
19'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Oussama Tannane over de achterlijn.
17'
Souffian El Karouani (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
17'
Overtreding van Alireza Jahanbakhsh (Feyenoord).
14'
Overtreding van Mats Wieffer (Feyenoord).
14'
Dirk Proper (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
11'
Doelpoging van Danilo (Feyenoord)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Quilindschy Hartman.
10'
Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Danilo (Feyenoord) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Alireza Jahanbakhsh.
7'
Overtreding van Quilindschy Hartman (Feyenoord).
7'
Bart van Rooij (N.E.C.) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
7'
Pedro Marques (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
7'
Overtreding van Dávid Hancko (Feyenoord).
5'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Bart van Rooij over de achterlijn.
5'
Doelpoging van Mohamed Taabouni (Feyenoord)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Orkun Kökcü.
5'
Corner voor Feyenoord. De bal gaat via Iván Márquez over de achterlijn.
4'
Doelpoging van Orkun Kökcü (Feyenoord)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Mats Wieffer.
3'
Doelpoging van Calvin Verdonk (N.E.C.)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
1'
Pedro Marques (N.E.C.) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
1'
Overtreding van Quilindschy Hartman (Feyenoord).
-
Eerste helft begint.
-
De opstellingen zijn bekend en de spelers zijn begonnen met de warming-up.