<
>

Transfer Ziyech naar Paris Saint-Germain van de baan

Pro Shots

De transfer van Hakim Ziyech naar Paris Saint-Germain is van de baan. Bronnen melden aan ESPN dat de overstap van de ex-Ajacied niet doorgaat, omdat Chelsea administratieve fouten heeft gemaakt bij het versturen van de papieren naar PSG.

In eerste instantie stuurde Chelsea de verkeerde papieren richting Parijs en nadat dit werd opgemerkt, vergat Chelsea in een tweede poging de juiste papieren te ondertekenen. Driemaal bleek geen scheepsrecht, want poging drie kwam te laat binnen bij de Franse bond (LFP). Tot overmaat van ramp waren de computers van de LFP op het moment van de derde poging gecrasht. De bond kwam woensdag bijeen om te oordelen of de huurtransfer alsnog door kon gaan, maar is tot de conclusie gekomen dat de overstap definitief van de baan is.

Ziyech was dinsdag al de hele dag in Parijs, waar hij medisch werd gekeurd. De bedoeling was dat hij voor de rest van het seizoen op huurbasis voor de Franse kampioen ging spelen. Nu lijkt hij genoegen te moeten nemen met een reserverol bij het kooplustige Chelsea.