<
>

Chelsea presenteert Madueke

Noni Madueke maakt definitief de overstap van PSV naar Chelsea. De twintigjarige aanvaller is zojuist door de Londense club gepresenteerd. De transfer levert de Eindhovenaren naar verluidt 38 miljoen euro op. De aanvaller tekent een contract voor 7,5 jaar bij 'the blues."

Marcel Brands reageert
Algemeen directeur van PSV Marcel Brands reageert op de clubwebsite op de overgang van Madueke: "Als je naar onze positie in de voetbalpiramide kijkt, dan weet je dat er soms iets kan ontstaan waar we geen ‘nee’ tegen kunnen zeggen. Noni had de wens om terug te keren naar Engeland. Ook om persoonlijke redenen. Dit heeft hij maanden geleden al uitgesproken. Chelsea heeft ons een niet te weigeren voorstel gedaan. We raken na Cody opnieuw een goede aanvaller kwijt, maar we zijn druk doende om de selectie te versterken, zodat we onze ambities kunnen handhaven."

Brands vervolgt: “Noni en PSV hebben jaren geleden een plan gemaakt en dat is volledig uitgekomen. Hij kwam naar PSV met een missie en dankzij de inspanning van velen en zijn eigen toewijding is die missie geslaagd. Dat is iets om trots op te zijn.”

Met PSV won hij de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal.

PSV - Vitesse zie je zaterdagavond 20:00 uur LIVE op ESPN 2.