<
>

NFL: De Dolphins verrassen de Ravens

In de NFL heeft Miami Dolphins verrast door te winnen van Baltimore Ravens. De Dolphins waren absoluut niet favoriet tegen de Ravens. De ploeg uit Miami had pas twee wedstrijden gewonnen, terwijl de teller bij de Ravens al op zes overwinningen staat. In de wedstrijd moest Miami Dolphins het vooral hebben van een geweldige defense. Zij zorgden ervoor dat de Ravens voor het eerst in 51 wedstrijden regular-season-wedstrijden niet verder kwamen dan 14 punten. De eindstand was uiteindelijk 22-10 in het voordeel van Miami.

Geblesseerde quarterback

De overwinning van de Dolphins is nog knapper omdat quarterback Tua Tagovailoa geblesseerd was. De quarterback van Miami Dolphins heeft last van een gebroken vinger en begon als wissel. Jason Sanders had er met een aantal field goals voor gezorgd dat Tagovailoa met een voorsprong het veld in kwam. Ondanks dat de Dolphins weer met hun quarterback speelden, bleef het vooral afhankelijk van field goals. Pas bij een stand van 9-3 werd de eerste touchdown gemaakt. Xavien Howard pakte de bal af van Ravens-receiver Sammy Watkins en haalde het tot de end zone.

Daarna was Tagovailoa zelf verantwoordelijk voor de volgende touchdown en de absolute beslissing in de wedstrijd. Het is voor de Dolphins te hopen dat de overwinning een ommekeer teweeg brengt in het seizoen. Het is de tweede overwinning op rij voor de ploeg uit Miami. Baltimore Ravens moet zijn rug rechten, De ploeg van quarterback Lamar Jackson staat er met een tweede plek nog altijd goed voor in de American Football Conference.