<
>

Receiver Odell Beckham Jr. tekent bij LA Rams

ANP Foto

Odell Beckham Jr. tekent in de NFL bij Los Angeles Rams. De 29-jarige wide receiver verliet afgelopen weekend Cleveland Browns.

OBJ was bezig aan zijn derde seizoen in Cleveland. Nadat hij vorig jaar zijn voorste kruisband scheurde, ontving hij 17 passes dit seizoen. Goed voor 232 yards en geen touch downs. Hij ontwikkelde nooit een connectie op het veld met de quarterback van de Browns, Baker Mayfield. OBJ had zelf om een transfer gevraagd.

De jacht op zijn handtekening begon. Ook Kansas City Chiefs, Green Bay Packers, New Orleans Saints, Seattle Seahawks en New England Patriots behoorden tot de geïnteresseerden.

De Rams gaan vol voor de titel

Maar OBJ bindt zich dus aan de Rams, die momenteel vijfde staan in de National Football Conference. Van de eerste zeven wedstrijden van het seizoen werden er vijf gewonnen.

Vorige week versterkte Los Angeles zich ook al met een andere vedette, namelijk Von Miller. De voormalige Super Bowl-winnaar kwam over van de Denver Broncos.

Met Miller en Beckham Jr. hopen de Rams in februari de Super Bowl te bereiken, die is heel toevallig ook in Los Angeles.