<
>

Eerste zege Bengals, Eagles verslaan Buccaneers

ESPN

Cincinnati Bengals heeft de eerste zege van het seizoen binnen. In de derde speelronde waren de Bengals op Monday Night Football te sterk voor Los Angeles Rams met 19-16.

De Bengals slaagden erin de Rams het eerste uur van de wedstrijd uit de end zone te houden. Aan de andere kant van het veld deed quarterback Joe Burrow zijn werk. Burrow kampte met een kuitblessure in aanloop naar het duel, maar was fit genoeg om te starten. Hoewel het soms nog wat onwennig leek, eiste hij wel zijn aandeel op in de eerste overwinning van het seizoen. 26 zijn 49 passes kwamen aan.

Eagles veel te sterk voor Buccaneers

Philadelphia Eagles houdt een perfecte score na een ruime overwinning op Tampa Bay Buccaneers. In Florida speelden de Eagles niet hun beste spel van het seizoen, maar was ook niet nodig tegen de Buccaneers. Quarterback Jalen Hurts was goed voor één touchdown. Daarmee hielp Hurts zijn ploeg aan een 25-11 zege.

De Eagles wonnen vorig seizoen de eerste acht wedstrijden op een rij. Het is voor het eerst sinds 1992/'93 dat de Eagles in het tweede seizoen op rij de eerste drie wedstrijden weten te winnen.