<
>

Rodgers ontkent megadeal met Packers

Pro Shots

Aaron Rodgers heeft op Twitter bevestigd dat hij volgend jaar ook speler is van Green Bay Packers. Daarnaast ontkent de quarterback dat hij een megadeal heeft ondertekend.

Verschillende media meldden dinsdag dat Rodgers een vierjarig contract ter waarde van 200 miljoen dollar overeen is gekomen met de Packers. Daarmee zou hij de best betaalde speler ooit in de NFL worden. Op Twitter ontkracht Rodgers deze berichten.

De aanstaande contractverlenging van Rodgers is opvallend, omdat hij aan het begin van het afgelopen seizoen zinspeelde op een vertrek uit Green Bay vanwege zijn slechte relatie met de clubleiding. Rodgers bleef onderwerp van gesprek nadat hij weigerde zich te laten vaccineren. Die beslissing kwam hem op een boete van 15.000 dollar te staan.

Buiten de lijnen maakte Rodgers de nodige tongen los, maar binnen de lijnen liet hij zien waarom hij één van de beste quarterbacks van de NFL is. Het leverde hem de vierde MVP-titel in zijn loopbaan op. Rodgers werd met de Packers eerste in de NFC. In de play-offs werd zijn team uitgeschakeld door de San Francisco 49ers.