<
>
2021 Club Friendly
  • Bryan Linssen (18')
  • Naoufal Bannis (90'+3')
  • Ángel Correa (83')
  • Yannick Carrasco (41')

Feyenoord verslaat Spaans kampioen Atlético in verhit oefenduel

Feyenoord heeft in de voorbereiding een heel knap resultaat geboekt tegen Atlético Madrid. De Rotterdammers wonnen in De Kuip 2-1 tegen de kampioen van Spanje.

Bryan Linssen was in de eerste helft de gevierde man aan de kant van Feyenoord. De aanvaller prikte na een goed ingestudeerde hoekschop in de 18e minuut de 1-0 binnen.

Even later vloog de vlam in de pan in Rotterdam. Yannick Carrasco kreeg rood voor natrappen en het daaropvolgende opstootje. Atlético-trainer Diego Simeone rende het veld in om zijn spelers tot rust te bedaren.

In de tweede helft had Feyenoord grotendeels de overhand in het duel. De 2-0 bleef uit, waarna de club uit de Spaanse hoofdstad aan een moment genoeg had. Ángel Correa zorgde tien minuten voor tijd voor 1-1.

De ploeg van trainer Arne Slot liet het er niet bij zitten en ging nog vol voor de overwinning. Die kwam er ook nog door een heel laat doelpunt van Naoufal Bannis.

Zo gaat de Eredivisie-club met een uitstekend gevoel op voor de returnwedstrijd van donderdag tegen FC Luzern. Het heenduel in de strijd om een Conference League-plek eindigde overtuigend in 0-3 voor Feyenoord.