<
>
2020-21 Keuken Kampioen Divisie
  • Wout Droste (64')
  • Boy Deul (40')
  • Samuele Mulattieri (75', 90'+3')

Volendam wint op bezoek bij Go Ahead Eagles

Pro Shots

FC Volendam heeft zich in Deventer goed hersteld van de zware thuisnederlaag in de vorige competitiewedstrijd tegen De Graafschap (1-4). De ploeg van trainer Wim Jonk won met 3-1 van Go Ahead Eagles. Daarmee kwam een einde aan een serie van vijf overwinningen van de Deventenaren in de Keuken Kampioen Divisie.

Boy Deul en Samuele Mulattieri hadden een flink aandeel in de uitzege. Deul opende vlak voor de rust de score en gaf een kwartier voor tijd de voorzet op Mulattieri, die fraai raak kopte. In de extra tijd scoorde Mulattieri nog een keer. Hij kon de bal in het lege doel schuiven nadat doelman Jay Gorter mee naar voren was gegaan om de gelijkmaker te forceren. Namens de thuisclub bracht Wout Droste de gelijkmaker op zijn naam.

Bevroren veld

Op de ranglijst bleef Go Ahead hangen op de zesde plek. FC Volendam staat op de zevende plaats, met nu nog 1 punt minder dan de club uit Deventer.

De wedstrijd kon zondag niet doorgaan, omdat het bevroren veld van De Adelaarshorst door de arbitrage als onbespeelbaar was beoordeeld.

Minuut stilte

Het duel begon dinsdagavond in Deventer met een minuut stilte en een eerbetoon aan het overleden zoontje van Mitchel Michaelis, de reservekeeper van Go Ahead Eagles.