<
>

Stem op de Beste Speler en Beste Keeper van de derde periode in de KKD

In de strijd om de derde periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie is het razendspannend. Met het einde van de strijd om de periode in aantocht betekent het ook weer dat er gestemd kan worden op de winnaars van de individuele Bronzen Kampioenscchilden.

Voor de categorie Beste Speler en Beste Keeper kunnen ook alle fans van de Keuken Kampioen Divisie meebepalen wie het Bronzen Kampioensschild van de periode mee naar huis neemt. De winnaars worden gezamenlijk bepaald door de aanvoerders en trainers van alle ploegen. Het publiek kan vervolgens een keuze maken waarbij hun stemmen voor 50 procent meetellen.

Voor de verkiezing van Beste Speler van de tweede periode zijn Thomas Verheydt (ADO Den Haag), Joey Sleegers (FC Eindhoven), Patrick Pflücke (Roda JC) en Rayan El Azrak (VVV-Venlo) genomineerd. Bij de strijd om de Beste Speler in de tweede periode waren Verheydt en Sleegers ook al genomineerd, toen won Robert Mühren. Pflücke was een van de genomineerden in de eerste periode, maar Thijs Dallinga won die prijs.

De scoringsdrift van Verheydt maakt hem tot een van de favorieten. In 7 wedstrijden scoorde hij 8 keer, waarvan 5 in zijn eerste drie duels. Sleegers mist door corona zeker twee duels deze periode, maar was in de andere wedstrijden goed voor vier goals en drie assists. De Duitse Pflücke zorgde voor 4 goals en 5 assists voor Roda deze periode en El Azrak is sinds zijn wissel van Jong FC Utrecht naar VVV-Venlo in goede vorm. In zijn drie wedstrijden bij VVV scoorde hij 4 keer en gaf hij 2 assists.

Michael Brouwer (FC Emmen), Filip Stankovic (FC Volendam), Nigel Bertrams (FC Eindhoven) en Mike Havekotte (Helmond Sport) zijn genomineerd voor de verkiezing van Beste Keeper van de derde periode.

Er kan gestemd worden tot en met dinsdag 1 maart. De winnaars van alle Bronzen Kampioensschilden van de derde periode worden volgende week in de voorbeschouwing van Voetbal Op Vrijdag bekendgemaakt. Die dag staat de eerste speelronde van de derde periode op het programma. Stemmen kan via deze link.