<
>

Narsingh in Australië aan de slag bij Sydney FC

Luciano Narsingh maakt zich op voor een avontuur in Australië. De Nederlandse aanvaller heeft namelijk een contract tot het einde van het seizoen getekend bij Sydney FC uit de Australische A-League.

De 31-jarige aanvaller wordt volgende week ontvangen bij zijn nieuwe club. Hij zal dan zijn eerste training en de medische keuring afronden. Narsingh werd nu alvast met een opvallende video gepresenteerd bij Sydney FC en kreeg daarvoor gelijk de bijnaam 'The Flying Dutchman'.

"Het is een enorme uitdaging voor me, in een nieuwe omgeving en om uit mijn comfort zone te stappen", zegt Narsingh op de clubwebsite van Sydney FC. "Het geeft me nieuwe energie en ik wil bewijzen dat ik kan slagen in een nieuwe voetbalcultuur. Ik heb mezelf de beste kans gegeven door bij Sydney FC, de meest succesvolle club van Australië, te tekenen. Sydney FC heeft een sterk team en ik wil het team versterken en de uitdaging aangaan om mezelf in de basis te spelen."

Coach Steve Corica ziet het ook wel zitten. "Luciano is een dreiging voor verdedigers met zijn snelheid en kwaliteit om in goede aanvallende posities te komen. Hij heeft in de Nederlandse competitie laten zien dat hij assists kan afleveren en ook zelf kan scoren, dus ik verwacht dat hij een versterking is voor onze aanval. Het wordt een spannend slot van het seizoen met volop doelpunten."