<
>

De Haan bevestigt overgang Veerman: "Heel blij met deze transfer"

Pro Shots

PSV hoopt Joey Veerman deze week al te begroeten op het trainingskamp van de club in Zuid-Spanje. De club heeft inmiddels een stevig bod bij sc Heerenveen neergelegd, dat naar verluidt ongeveer 5,5 miljoen euro bedraagt. Maandagavond zijn de Friezen en PSV er nagenoeg uitgekomen, melden Eindhovens Dagblad, Voetbal International en de Leeuwarder Courant.

PSV en de Friezen steggelden eerder in de avond nog over een doorverkooppercentage. Al bij al ziet het er nu heel goed uit voor de Eindhovense club, zeker omdat Veerman een stap naar PSV ziet zitten. De Eindhovenaren lijken Feyenoord af te troeven met het hogere bod. Het is nu wachten op een officiële verklaring van de clubs, want het ED schrijft dat Veerman persoonlijk rond is met PSV en dat hij dinsdag al medisch wordt gekeurd door de club.

Tegenover de Leeuwarder Courant bevestigt Ferry de Haan, technisch directeur van sc Heerenveen, de transfer van Veerman. "We zijn heel blij met deze transfer”, aldus De Haan. "Ik denk dat dit voor elke betrokken partij geldt.”

Het ED meldt ook dat Riechedly Bazoer hoog op het verlanglijstje staat van PSV. Volgens de krant sprak PSV al met de middenvelder van Vitesse, wiens contract komende zomer afloopt.

In dit artikel is informatie van het ANP gebruikt.