<
>

Ziekenboeg PSV stroomt over na zoveelste blessure: "Romero mist twee à drie weken"

PSV speelt donderdagavond de belangrijke groepswedstrijd in de Europa League tegen Sturm Graz. De Eindhovenaren kennen een onrustige aanloop naar het duel aangezien er veel personele problemen zijn binnen de selectie.

Trainer Roger Schmidt geeft een update over de ziekenboeg: "We hebben denk ik dezelfde selectie als afgelopen zaterdag. Er keren dus geen spelers terug. Zij zijn nog bezig met hun herstel." Dat betekent dat Cody Gakpo, Noni Madueke, Eran Zahavi, Jordan Teze, Ryan Thomas en Philip Max niet inzetbaar zullen zijn tegen Sturm Graz. De ziekenboeg van PSV is dus overvol en het volgende probleem dient zich al aan. "Maxi Romero is geblesseerd geraakt tijdens de training met het tweede team. Hij zal twee à drie weken aan de kant staan", aldus Schmidt.

Weer een speler die de komende tijd dus niet inzetbaar is. Gelukkig voor Schmidt en PSV zijn Teze, Gakpo en Madueke op de weg terug. Zahavi en Thomas keren na de winterstop pas terug bij de Eindhovenaren. Wanneer Max terugkeert is nog niet helemaal duidelijk. De Duitser is momenteel niet inzetbaar vanwege het coronavirus. Hij moet negatief testen om uit quarantaine te mogen.