<
>

Stem op jouw favoriete KKD-bal voor volgend seizoen

Keuken Kampioen Divisie lanceert in samenwerking met Derbystar een nieuwe campagne: #MijnBal. Met deze unieke campagne willen beide organisaties de volgers van de Keuken Kampioen Divisie de kans geven om de nieuwe wedstrijdbal voor het seizoen 2022/2023 te bepalen.

In aanloop naar deze actie heeft Derbystar drie wedstrijdballen ontwikkeld. De drie verschillende wedstrijdballen hebben eenieder een eigen ontwerp met bijhorende betekenissen.

Drie ballen

1. Derbystar ‘Force’ (links afgebeeld): Deze bal staat voor de kracht van het voetbal. De clubs en spelers in de Keuken Kampioen Divisie zorgen voor verbinding en de maatschappelijke kracht van de regionale helden straalt af op het ontwerp van de Derbystar ‘Force’.

2. Derbystar ‘Energy’ (middelste bal in de afbeelding): Deze bal staat voor intensiteit en ijver. De werklust die de hedendaagse Keuken Kampioen Divisie-voetballer ontwikkelt en naar het hoogste niveau stuwt.

3. Derbystar ‘Elan’ (rechts afgebeeld): Deze bal is hét symbool voor passie, aanvalsgeest en ambitie. De gemeenschappelijke kwaliteiten van de voetballers in de Keuken Kampioen Divisie. Op een aantrekkelijke wijze met hart en ziel streven voor het beste resultaat.

Stem nu

De volgers van de Keuken Kampioen Divisie kunnen via www.espn.nl/mijnbal stemmen op hún favoriete design. De bal met de meeste stemmen – en daarmee de officiële wedstrijdbal voor het Keuken Kampioen Divisie-seizoen 2022/2023 – wordt vrijdag 26 november in het programma ‘Voetbal op Vrijdag’ op ESPN bekendgemaakt.