<
>

'Ihattaren wil al stoppen bij Sampdoria'

Pro Shots

Mohamed Ihattaren zou willen stoppen bij Sampdoria, zo meldt PSV-clubwatcher voor het Eindhovens Dagblad Rik Elfrink.

De jonge middenvelder keerde in oktober vanwege privéredenen terug naar Nederland. Het was toen al nog maar de vraag of hij nog terug richting Italië zou gaan.

Juventus nam Ihattaren op de slotdag van de transferzomer voor 2 miljoen over van PSV en stalde hem meteen bij Sampdoria. Daar trainde Ihattaren een week met de selectie mee, maar maakte geen minuten voor de club.

Zonder zijn debuut dus te maken, meldde de club een paar dagen later dat Ihattaren niet fit was en hij zich met een eigen trainingsschema bezig moest houden. Daarna verdween hij uit beeld bij de club uit Genua.

Ongelukkig

Ihattaren gaf zelf tegen het AD aan zich ongelukkig te voelen in Italië. Andersom is ook Sampdoria niet blij met zijn situatie. Bij de club hebben ze het volgens de krant erg moeilijk met het gedrag en het gebrek aan professionaliteit van Ihattaren.

Nu is het nog maar de vraag of hij er überhaupt terugkeert. Zo niet, dan kan hij pas in januari van club wisselen. Sampdoria lijkt ook het liefst van Ihattaren af te willen. Bij zijn eigenlijk werkgever Juventus is eveneens geen plek voor hem.