<
>

Tannane verbannen naar beloften

Oussama Tannane Pro Shots

Vitesse gaat verder zonder Oussama Tannane. De aanvallende middenvelder maakt vanaf dinsdag 'voor onbepaalde tijd' deel uit van Vitesse Onder 21.

Tannane werd voor de interlandbreak buiten de selectie gelaten voor de wedstrijden tegen Stade Rennes en Feyenoord. Vitesse-trainer Thomas Letsch gaf aan dat hij de focus miste bij de speler, die vorig seizoen nog een belangrijke rol had in de ploeg.

De Marokkaanse international voerde afgelopen week gesprekken met de clubleiding over ontbinding van zijn contract, dat tot het einde van dit seizoen loopt. Die gesprekken leverden echter geen overeenstemming op.

Tannane maakte vorig seizoen in 29 competitiewedstrijden zeven doelpunten en gaf negen assists. De aanvallende middenvelder hoopte afgelopen zomer net als Riechedly Bazoer op een transfer, maar voor beiden kwam die er niet. Letsch zette Tannane in de eerste weken van het seizoen nogal eens op de bank en daar was de spelmaker niet blij mee.

De gesprekken met de clubleiding hebben ertoe geleid dat Tannane nu moet gaan trainen bij de beloften van trainer Nicky Hofs.

In dit artikel is informatie van ANP gebruikt.