<
>

Arnaut Danjuma en Huub Stevens zondag te gast in Goedemorgen Oranje

Pro Shots

Zondagochtend zijn Arnaut Danjuma en Huub Stevens te gast in Goedemorgen Oranje. Om 10 uur schuiven de aanvaller van Villarreal en de oud-trainer van onder andere PSV en Schalke 04 aan bij Milan van Dongen, Hans Kraay Jr. en Marciano Vink.

Arnaut Danjuma
Arnaut Danjuma blijft maar imponeren in Spanje. De 24-jarige vleugelflitser maakte vijf doelpunten en gaf één assist in zijn eerste acht wedstrijden voor Villarreal. Danjuma maakte deze zomer voor 23,5 miljoen euro de overstap van het Engelse AFC Bournemouth naar de Spaanse Europa League-winnaar. Spaanse media spreken over een ware sensatie. Met zijn Danjumagic show heeft hij al vele harten weten te veroveren. Maar is het ook genoeg om bondscoach Louis van Gaal te overtuigen?

Huub Stevens
Over sensaties gesproken, Huub Stevens behoedde als trainer maar liefst vier keer een club van degradatie (1x HSV, 2x VFB Stuttgart, 1x Schalke 04) uit de Bundesliga. Het leverde de 67-jarige Limburger de liefkozende bijnaam ‘’Der Wunderdokter’’ op. Stevens was trainer, scout én adviseur bij Roda JC. Hoe kijkt hij naar de contractverlenging van Jurgen Streppel en het aanstellen van Jordens Peters als algemeen directeur?

We bespreken dit en nog veel meer, zondag bij Goedemorgen Oranje om 10.00 op ESPN.