<
>

Frank Arnesen en Michel Vlap zondag te gast in Goedemorgen Eredivisie

Pro Shots

Zondagochtend zijn Frank Arnesen en Michel Vlap te gast in Goedemorgen Eredivisie. Om 10 uur schuiven de technisch directeur van Feyenoord en de middenvelder van FC Twente aan bij Milan van Dongen, Hans Kraay Jr. en Arnold Bruggink.

Frank Arnesen

Feyenoord kent een prima seizoenstart. De ploeg van trainer Arne Slot behaalde 15 punten uit 6 duels in de Eredivisie en gaat zondagmiddag op bezoek in Arnhem bij Vitesse. In de Conference League speelden de Rotterdammers het eerste duel doelpuntloos gelijk tegen Maccabi Haifa en wonnen afgelopen donderdag met 2-1 van Slavia Praag waardoor ze aan kop gaan in hun groep. Met Frank Arnesen wordt de huidige vorm van de Rotterdammers besproken en blikken we vooruit op de wedstrijd tegen Vitesse en de rest van het seizoen. Natuurlijk wordt de rol van Arne Slot besproken. De 43-jarige trainer kwam deze zomer over van AZ en doet het geweldig bij de Rotterdammers.

Ook hebben we het met Arnesen over de voltreffers van dit seizoen. Aankopen Guus Til, Alireza Jahanbakhsh, Marcus Pedersen, Fredrik Aursnes en Gernot Trauner doen het allemaal erg goed bij de club, een behoorlijk contrast met vorig seizoen toen onder andere Lucas Pratto werd gehaald.

Michel Vlap

Over voltrefffers gesproken, ook FC Twente en Michel Vlap zijn het seizoen uitstekend begonnen. De Tukkers zijn terug te vinden op de zesde plek in de Eredivisie. De van Anderlecht gehuurde Vlap is met één goal en één assist al belangrijk geweest voor de ploeg van trainer Ron Jans. We bespreken zijn huidige vorm en zijn perspectief bij Anderlecht, de club die hem in 2019 onder leiding van toenmalig technisch directeur Frank Arnesen overnam van SC Heerenveen. En waarom lukt het steeds meer uitblinkende Eredivisie-spelers niet om écht te slagen in het buitenland en zijn ze bij terugkeer in Nederland direct weer belangrijk?

We bespreken dit en nog veel meer, zondag bij Goedemorgen Eredivisie om 10.00 op ESPN.