<
>

LIVE: Van Ginkel kopt PSV in slotfase op 1-2

Pro Shots

Van Ginkel redt PSV

Toch nog de 1-2! Uit een hoekschop van Gakpo kopt aanvoerder Marco van Ginkel de bal tegen de touwen. PSV lijkt de wedstrijd toch nog te winnen.

Iñigo Córdoba schiet de gelijkmaker uit onmogelijke hoek binnen

1-1! Iñigo Córdoba ontvangt een lange bal en schiet uit een haast onmogelijke hoek binnen. Joël Drommel laat zich in de korte hoek verrassen door een hard schot van de Spanjaard. 1-1, PSV in de problemen!

Fraaie goal van Gakpo, 1-0 voor PSV

PSV is in de vijftiende minuut op een 1-0 voorsprong gekomen. Cody Gakpo krijgt de bal van Eran Zahavi, neemt hem mee en schiet vanuit een moeilijke hoek raak. Knappe goal van de 22-jarige Oranje international.

Schmidt start met Thomas en Doan tegen Go Ahead

PSV-trainer Roger Schmidt heeft zijn opstelling op een aantal plekken gewijzigd ten opzichte van de laatste wedstrijd tegen Feyenoord. Zijn ploeg verloor de topper tegen de Rotterdammers met 0-4, waarna nu Go Ahead Eagles volgt aan de Vetkampstraat.

Zo is er een basisplaats van Ryan Thomas en Ritsu Doan. Ook Phillipp Mwene, Marco van Ginkel en Noni Madueke krijgen een basisplaats ten opzichte van de wedstrijd tegen Feyenoord. Dat betekent dat Olivier Boscagli een linie zakt en in het hart van de defensie uitkomt.

Slachtoffers van de wijzigingen van de Duitse trainer zijn Jordan Teze, Armando Obispo, Davy Pröpper, Armindo Bruma en de geblesseerde Mario Götze.

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Van Ginkel, Thomas; Doan, Gakpo, Madueke, Zahavi.

Go Ahead start voor het eerst met Iñigo Córdoba in de basis. Ook Giannnis-Foivos Botos kan op een basisplaats rekenen. De Griek was zondag nog matchwinner in de IJsselderby.

Opstelling Go Ahead Eagles: Hahn; Lucassen, Nauber, Kramer, Kuipers; Rommens, Brouwers; Oratmangoen, Botos, Córdoba; Cardona.

Go Ahead Eagles - PSV is live te zien op ESPN 2.