<
>

Twee goals Ronaldo bij rentree voor Man. United

ANP

Cristiano Ronaldo heeft een geweldige rentree beleefd bij Manchester United. De 36-jarige Portugees, overgekomen van Juventus, maakte twee doelpunten in het gewonnen duel met Newcastle United, precies 12 jaar en 118 dagen na zijn laatste wedstrijd in de Premier League.

Ronaldo opende vlak voor de rust de score. De Portugese superster sloeg van dichtbij toe nadat doelman Freddie Woodman een schot van Mason Greenwood niet goed onder controle had gekregen. In de 62e minuut trof de excellerende Ronaldo opnieuw doel, na een felle sprint en een trefzeker schot, tussen de benen van Woodman door. De wedstrijd eindigde in 4-1 voor United, waar Donny van de Beek nog mocht invallen in de 85e minuut.

Ronaldo speelde met zijn vertrouwde rugnummer 7, dat hij tussen 2003 en 2009 ook al droeg. Eind vorige maand maakte Manchester United bekend dat 'CR7' voor twee jaar heeft getekend. Shirts met daarop de naam van Ronaldo en het rugnummer 7 waren daarna niet aan te slepen. Op beelden op sociale media is te zien dat het zaterdag op en om Old Trafford wemelt van de supporters met een shirt van Ronaldo aan.

In dit artikel is informatie van het ANP gebruikt.