<
>

Tannane en Bazoer in wedstrijdselectie tegen Anderlecht

ANP Foto

Oussama Tannane en Riechedly Bazoer in de wedstrijdselectie van Vitesse voor het belangrijke play-off-duel in de Conference League tegen Anderlecht. In Brussel hoopt de ploeg van Thomas Letsch de fundering te leggen om de groepsfase te halen van het derde toernooi van Europa.

Bazoer viel afgelopen zondag tegen PEC Zwolle nog in de eerste helft uit. De spelverdeler kon niet verder nadat er twee overtredingen op hem werden begaan.

Bij Tannane is het geval dat hij de laatste twee wedstrijden van de Arnhemmers moest missen. Tegen Dundalk-uit en PEC was de smaakmaker er niet bij nadat hij in de eerdere ontmoeting met de Ieren geblesseerd was uitgevallen.

Eli Dasa zit ook bij de selectie. De Israëlische rechtsback kwam tegen PEC als invaller 20 minuten in het veld, maar ook hij miste een deel van de voorbereiding wegens een blessure.

De geblesseerde Jacob Rasmussen en Danilho Doekhi zijn er in de Belgische hoofdstad niet bij. Ook Loïs Openda en Romaric Yapi ontbreken, maar dan vanwege een schorsing.