<
>

Feyenoord en Vitesse in de Conference League vanavond live te zien bij ESPN

ANP Foto

De fans van Feyenoord en Vitesse zitten vandaag gebakken bij ESPN. De duels in de kwalificatie van de Conference League van zowel Feyenoord als Vitesse worden dan live uitgezonden. Feyenoord neemt het in De Kuip om 20:00 uur op tegen Elfsborg en Vitesse speelt op het zelfde tijdstip op bezoek bij het Belgische Anderlecht.

Feyenoord - Elfsborg is te zien op ESPN en Anderlecht - Vitesse op ESPN2. Vanaf 19:00 uur beginnen we met de voorbeschouwing op beide wedstrijden. Feyenoord wordt daarnaast ook uitgezonden op het UHD kanaal van ESPN.

Jahanbakhsh is terug
Feyenoord-trainer Arne Slot heeft weer de beschikking over Alireza Jahanbakhsh. De aanvaller viel vorige week uit tegen FC Luzern en liet zondag het duel met Willem II aan zich voorbij gaan. "Ik verwacht hem aan de aftrap", vertelde Slot op de persconferentie in de aanloop naar het duel met Elfsborg.

Letsch ziet kansen tegen Anderlecht
Vitesse-trainer Thomas Letsch ziet kansen in de dubbele ontmoeting met Anderlecht, in de play-offs van de Conference League. "Maar gemakkelijk zal het niet worden", aldus de Duitser een dag voor de eerste wedstrijd in Brussel. "Voetballen tegen deze club is in elk geval voor ons een bijzonder grote uitdaging."

Riechedly Bazoer en Oussama Tannane zijn er in Brussel bij. Bazoer viel afgelopen zondag uit in de Eredivisiewedstrijd bij PEC Zwolle, maar is weer fit. Ook de herstelde Oussama Tannane en Eli Dasa, die in Zwolle zijn rentree maakte na een blessure, zijn beschikbaar.

"Vitesse kan je vergelijken met top 4 club uit België"
In de aanloop van het eerste duel tussen Anderlecht en Vitesse in de play-offs van de Conference League blikt Anderlecht-trainer Vincent Kompany vooruit. Ook geeft hij zijn mening over het Nederlands voetbal. ''Vitesse kan je vergelijken met een top 4 club uit België. Het wordt een lastige wedstrijd, maar daar kijk ik wel naar uit.'' Hij liet nog in het midden wie de favoriet is voor de winst, maar thuis moet Anderlecht altijd de favoriet zijn zei hij. ''Tenzij je in de Champions League speelt tegen Liverpool.''