<
>

Mo Ihattaren uit selectie PSV gezet

ANP Foto

Mohamed Ihattaren maakt geen onderdeel meer uit van de selectie van het eerste elftal van PSV. Dat heeft de directie van de Eindhovense club hem duidelijk gemaakt.

De aanleiding was onder meer dat de speler de afgelopen tijd een aantal afspraken met de club niet is nagekomen. De directie heeft hem daar donderdagmiddag op aangesproken, zoals in het verleden eerder is gebeurd.

De Utrechter volgt vanaf maandag een individueel programma met begeleiding vanuit PSV. "Het clubbelang van PSV staat ten alle tijden voorop", zo laat de club weten. "De focus ligt op het kwalificatietraject voor de groepsfase van de Champions League, de Johan Cruyffschaal en de start van de Eredivisie."

Gesprek Raiola

Vorige week was Mohammed Ihattaren nog ziek, deze week ontbrak de middenvelder ook in de wedstrijdselectie van PSV voor het CL-duel met Galatasaray. Volgens VI en het Eindhovens Dagblad was hij naar Monaco om met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola te bekijken hoe zijn sportieve toekomst eruit zou moeten zien.

Ihattaren heeft in Eindhoven nog een contract tot het einde van dit seizoen, maar kent een moeizaam anderhalf jaar. Volgens het ED bestaat binnen PSV de indruk dat er alles aan is gedaan om Ihattaren terug te brengen naar het niveau dat hij in het tweede half jaar van 2019 haalde.

De Eindhovenaren zijn dan ook bereid mee te werken aan een transfer. Van een serieus bod is naar verluidt overigens nog geen sprake.