<
>

Heracles en NEC boeken makkelijke zeges

RKC Waalwijk won afgelopen seizoen twee keer van Heracles Almelo, maar in het verleden behaalde resultaten bieden in het hedendaagse voetbal geen garantie voor de toekomst; in Almelo ging de ploeg van Joseph Oosting hard onderuit: 4-1.

Rai Vloet was de grote man aan Almelose zijde. De captain had met twee assists en een goal een groot aandeel in de zege. Nieuwe aanwinst Bilal Basacikoglu, Orestis Kiomourtzoglou en Noah Fadiga, schoten zichzelf ook op het scorebord, Saïd Bakari scoorde tegen.

N.E.C. boekt derde oefenzege op rij

N.E.C. lijkt klaar voor het nieuwe seizoen. De ploeg van Rogier Meijer boekte thuis tegen OFI Kreta de derde oefenzege op rij. Jordy Bruijn uit een strafschop en de nieuwe aanwinst Márquez zorgden voor de doelpunten: 2-0. Jonathan de Guzman en Luc Castaignos vielen in bij de Griekse nummer voorlaatst van afgelopen seizoen.

Eerder al won N.E.C. van Heracles en RKC Waalwijk. 14 augustus opent NEC het Eredivisieseizoen tegen Ajax.

Prima generale voor NAC

NAC Breda heeft de oefencampagne winnend afgesloten. Zo’n 1800 supporters zagen hoe Ralf Seuntjens thuis tegen Lommel SK in de 20e minuut de winnende goal maakte, alweer zijn vierde op rij in de voorbereiding. NAC trapt zondag 8 augustus het nieuwe seizoen af in Venlo bij VVV.