<
>

Slot: "Transfer Trauner zit in afrondende fase"

Arne Slot ging voorafgaand aan de oefenwedstrijd tegen PAOK in op de aankomende transfer van Gernot Trauner. De Oostenrijkse verdediger zal volgens de Feyenoord-coach snel tekenen in De Kuip.

"Dat zit in de afrondende fase", reageert de coach van Feyenoord op een vraag over de situatie van de topfitte verdediger. "Dus we kunnen er wel vanuit gaan dat hij er wel bij komen. Hij kan donderdag in ieder geval niet meedoen, want hij is niet ingeschreven."

Feyenoord verkocht Nicolai Jørgensen aan het Turkse Kasimpasa, waardoor mogelijk wat geld vrij is gekomen. "Of er ruimte is gekomen dat moet je niet aan mij vragen. Gezien mijn lach kan je het antwoord raden. Ik denk niet dat we zo simpel kunnen denken dat wanneer er heel veel salaris vrijkomt dat we dat meteen terug kunnen investeren. Ik ben bang dat dat niet de realiteit is van Feyenoord op dit moment."

Fer ontbreekt
Leroy Fer droeg donderdag tegen FC Drita (0-0), een wedstrijd in de tweede voorronde van de Conference League, de aanvoerdersband van Feyenoord, maar hij krijgt rust van Slot. Wouter Burger vervangt hem achterin. Jens Toornstra draagt tegen de Grieken de aanvoerdersband. Burger is de enige Feyenoorder die 90 minuten maakt tegen PAOK.

Alireza Jahanbakhsh speelde donderdag mee met Jong Feyenoord, maar was toen na 20 minuten kapot. De Iraniër moet dus nog wat stappen zetten.