<
>

Feyenoord treft mogelijk Wehrmann, Vitesse naar Ierland of Estland

Pro Shots

Feyenoord treft mogelijk het FC Luzern van Jordy Wehrmann in de derde voorronde van de Conference League, mocht er in de tweede voorronde gewonnen worden in het tweeluik tegen FC Drita uit Kosovo. Vitesse is al zeker van de derde voorronde en wordt daarin gekoppeld aan de winnaar van de wedstrijd Dundalk FC (Ierland) - FC Levadia Tallinn (Estland).

Volgens Vitesse-trainer Thomas Letsch had de loting ongunstiger uit kunnen uitpakken: ''We wisten op voorhand dat het mogelijk was om een club als Anderlecht of Rosenborg te loten. Dat was uiteraard zwaarder geweest, maar ook Dundalk en Levadia Tallinn zijn tegenstanders om rekening mee te houden. Maar uiteraard hebben we vertrouwen in een goed resultaat en het behalen van de play-offs. We moeten beide teams niet onderschatten en zullen ons goed en zorgvuldig voorbereiden. Wel kan het een voordeel zijn dat we deze ploegen tegen elkaar aan het werk kunnen zien.''

Jordy Wehrmann werd vorig seizoen verhuurd aan FC Luzern door Feyenoord. De Zwitsers hebben hem nu definitief overgenomen. Feyenoord speelt komende donderdag in de tweede voorronde om 21:00 het eerste duel tegen FC Drita. Dit duel is live te volgen op ESPN.