<
>

Feyenoord treft FC Drita in tweede voorronde Conference League

ANP Foto

Feyenoord speelt op 22 juli in de tweede voorronde van de Conference League tegen FC Drita. Die club verdedigde vandaag met succes een 2-1 voorsprong tegen FK Decic door met 0-1 te winnen.

De ploeg van Arne Slot zal daarom voor het eerste duel afreizen naar het Gjilan City Stadium in Kosovo, de thuishaven van FC Drita. De return vindt een week later plaats op 29 juli in De Kuip.

Hoofdtoernooi

De eerste horde is bekend, maar Feyenoord moet meer hobbels over om het hoofdtoernooi te bereiken. Het moet namelijk drie voorrondes zien te overleven en bij één misstap verdampt de plek in de Conference League.

Voorbereiding

De Rotterdammers zitten midden in de voorbereiding op het aankomende seizoen. Ze begonnen deze goed door eerst AEK Athene met 3-1 te verslaan en daarna ook nog van FC Zürich te winnen met 1-0. In het laatste duel ging Feyenoord wel onderuit tegen Young Boys (2-0). Op 17 juli speelt de Rotterdamse club nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen Werder Bremen en dat is dus het laatste oefenduel richting FC Drita.

Zowel Feyenoord - Werder Bremen (17 juli) als Feyenoord - FC Drita (29 juli) is live te zien op ESPN.