<
>

PSV verlengt contract Mauro Júnior

Pro Shots

Mauro Júnior speelt ook de komende seizoenen bij PSV. De Eindhovense club verlengde het contract van de 22-jarige Braziliaanse middenvelder tot de zomer van 2025.

Mauro Júnior voetbalt sinds 2017 voor PSV, dat hem twee seizoen geleden verhuurde aan Heracles. Afgelopen competitie was de Zuid-Amerikaan vaak een vaste waarde in het team van trainer Roger Schmidt, meestal als middenvelder maar soms ook als verdediger. Mauro Júnior kwam tot negentien competitiewedstrijden en maakte daarin twee doelpunten. Begin maart liep hij een knieblessure op, waarna zijn seizoen voorbij was.

"We hebben wederom een zelf opgeleide speler langdurig aan de club gebonden en daar ben ik erg blij mee", zegt John de Jong, technisch manager van PSV. "Mauro is na een lang en intensief scoutings- en opleidingstraject tot een kernspeler van de A-selectie uitgegroeid. Dat is hoe we het graag zien met jongens uit het buitenland die kiezen voor de opleiding van PSV. We zijn heel tevreden met zijn ontwikkeling en denken dat hij de komende seizoenen nieuwe stappen kan zetten."

In dit artikel is informatie van het ANP gebruikt.