<
>

Vitesse verlengt contract van Spors

Johannes Spors heeft zijn contract bij Vitesse met een jaar verlengd. De 38-jarige technisch directeur blijft hierdoor tot 2024 in dienst bij de ploeg uit Arnhem.

Spors is pas sinds april vorig jaar in dienst bij Vitesse en zag hoe de club onder leiding van Thomas Letsch het afgelopen seizoen knap vierde werd in de competitie. De technisch directeur is blij met zijn nieuwe contract. "Ik voel me thuis bij Vitesse. Ik word gedreven door ambitie en ontwikkeling en deze elementen vind ik volledig terug in deze club en in mijn functie. De voortreffelijke omstandigheden en faciliteiten zorgen voor een topsportklimaat. Daarin werken de staf, spelers, directie en overige collega’s op een succesvolle manier samen. Ik ben zeer verheugd dat ik mijn ideeën en filosofie nog jaren kan implementeren bij Vitesse. Ik wil de club bedanken voor het vertrouwen dat ik hiervoor krijg. Tot dusver heb ik eigenlijk maar één ding gemist: de fans in het stadion. Ik kijk écht uit naar een GelreDome met publiek."

Spors is ondanks zijn jonge leeftijd al jaren actief in de voetballerij. Voor zijn tijd bij Vitesse was hij onder meer werkzaam als scout bij RB Leipzig en daarna Hamburger SV.

Woensdagavond om 20:30 gaat op ESPN de documentaire Vollgasfussball am Rhein in premiere. Over de nieuwe speelstijl van Vitesse onder Letsch en Spors.