<
>

Twente heeft Ekkelenkamp en Robin Pröpper nog niet opgegeven

Technisch directeur Jan Streuer van FC Twente heeft de mogelijk komst van Jurgen Ekkelenkamp en Robin Pröpper naar de Grolsch Veste nog niet opgegeven. Streuer, die bezig is aan een ontzettend drukke transferperiode bij de ploeg uit Twente, is nog niet uitgewinkeld.

"Er gaat zeker nog wat gebeuren en ik hoop deze week nog", zegt Streuer. "Voor het weekend in ieder geval. Vaclav Cerny is ook aan de orde, maar over die speler heb ik het niet als ik doel op hiervoor. Robin Pröpper staat bij ons ook op de lijst, maar daar kan ik weinig over zeggen. Het hangt af van de interesse van andere clubs en wat een speler wil gaan verdienen. Het moet wel passen en we hebben criterea van wat wel en niet kan."

Twente zou graag Jurgen Ekkelenkamp huren van Ajax. "Daarbij was het verhaal dat hij moest verlengen bij Ajax. Dat gaat dan ook gebeuren dus dan wachten we even af. Dat zou kunnen maar dat ligt bij Ajax en er is niets zo veranderlijk als het voetbal. Hij is een optie." Wie dat niet lijkt te zijn is Jürgen Locadia, die sinds een week transfervrij is. "Nee over Locadia heb ik het niet. Hij is vrij, maar daar zijn we niet echt mee bezig."