<
>

Robben twijfelt nog over langer verblijf bij FC Groningen

Arjen Robben twijfelt nog altijd of hij ook komend seizoen doorgaat als voetballer van FC Groningen. Dat zegt technisch directeur Mark-Jan Fledderus in '50 jaar FC Groningen', een tv-uitzending die de club maakte in samenwerking met RTV Noord.

"Uiteindelijk moet Arjen daar iets over gaan zeggen. Wat ik wel kan delen is dat we daar met elkaar over in gesprek zijn. Arjen is ook een week of twee, drie geleden, een paar dagen met Bernadien (zijn vrouw) alleen weggeweest om ook goed na te denken erover. Hij is er nog niet helemaal uit", aldus Fledderus.

De inmiddels 37-jarige Robben zette in 2019 een punt achter zijn indrukwekkende loopbaan als profvoetballer. Maar hij kwam daar op terug en besloot afgelopen seizoen FC Groningen te gaan helpen. Zijn rentree in de Eredivisie draaide echter uit op een teleurstelling. Door blessureleed kwam Robben in het shirt van FC Groningen tot slechts 263 speelminuten in 7 officiële duels.

Fledderus vervolgt: "Aan de ene kant wil hij erg graag voetballen en dat merk je aan alles. Hij wil heel graag nog een keer voor een vol stadion spelen. Aan de andere kant wordt 'ie een dagje ouder en zijn er wat pijntjes in het lichaam. Hij heeft een heel zwaar jaar gehad en dat is de worsteling die er is denk ik."