<
>

Volgende aflevering in NAC-soap: Lokhoff stapt op

Ton Lokhoff is 2,5 maand na zijn aanstelling als technisch directeur bij NAC Breda opgestapt. De clublegende nam dit besluit omdat hij geen mogelijkheden ziet voor een samenwerking tussen hem en de technische staf. Het is al tijden ontzettend onrustig binnen de club. Lokhoff was juist aangesteld om boven alle partijen te staan. Dat lijkt niet gelukt.

Dinsdag nog werd besloten dat Maurice Steijn ook volgend seizoen voor de groep staat als hoofdcoach. De trainer die in de finale van de play-offs promotie naar de Eredivisie misliep, lag juist bij een groot deel van de club onder vuur.

"Ik had me er veel van voorgesteld, maar helaas is het anders gelopen en dat is de realiteit. Ik wens de technische staf, spelers, directie en supporters het allerbeste toe", aldus Lokhoff op de clubsite.

'In goede harmonie'
"Wij respecteren de wens van Ton natuurlijk en gaan in goede harmonie uit elkaar. Ik wil hem mede namens de RvC (raad van commissarissen, red.) en aandeelhouders bedanken voor zijn inzet voor de club. NAC zal de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur zo snel mogelijk opstarten", zegt algemeen directeur Mattijs Manders op de clubsite. Manders was degene die Steijn aanstelde voor een langere periode terwijl de Bredanaars in de club daar niet op zaten te wachten.