<
>

FC Utrecht presenteert Kalezic als nieuwe trainer van beloften

Pro Shots

Darije Kalezic is vrijdag aangesteld als de nieuwe trainer van Jong FC Utrecht. Kalezic tekent een contract voor drie seizoenen bij de beloften van Utrecht.

Kalezic laat in een reactie op het clubkanaal weten uit te kijken naar deze nieuwe uitdaging. Vorige week werd bekend dat Kalezic niet verder ging als trainer van MVV Maastricht. "Ik verheug me erop om aan de slag te gaan in een organisatie waarin een topsportklimaat heerst. Ik hoop dat ik met mijn inbreng een bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van FC Utrecht”, aldus Kalezic.

Technisch directeur Jordy Zuidam is blij met de aanstelling van Kalezic. “We kiezen er bewust voor om wat dat betreft de lijn door te trekken die we hebben ingezet toen we in de zomer van 2019 René Hake aanstelden als Hoofdtrainer van de beloftenploeg”, aldus Zuidam.

“Onder de leiding van Darije willen we de komende jaren de positieve ontwikkeling van ons beloftenteam als geheel en die van de talenten die er onderdeel van uitmaken op individueel niveau verder gestalte geven.”