<
>

Arjen Robben is er nog niet uit: 'Een heel moeilijke beslissing'

Nee, hij is er nog niet uit. Arjen Robben gaf woensdagavond na de verloren halve finale van FC Groningen een kijkje in zijn toekomst. Er wacht de oud-international de komende weken een duivels dilemma.

"Het is een heel moeilijke beslissing", erkende Robben na afloop van de 1-0 nederlaag tegen FC Utrecht. "Als ik de garantie heb dat die fitheid blijft, wil je lekker doorvoetballen. Maar we moeten kijken hoe realistisch dat is. Daar gaan we de komende tijd over nadenken."

Apart einde
Juist in de laatste wedstrijd van het seizoen maakte Robben voor het eerst de negentig minuten vol. "Dit wel een apart einde, inderdaad", vond de sterspeler van FC Groningen zelf ook. "Je bouwt zelf op, bent groeiende. Je wordt fitter. Het liefst wil je dan nog twee, drie maanden doorspelen. En dan is het ineens klaar."

Hij is trots op het terugknokken na weer een revalidatie van ‘misschien wel zijn moeilijkste ooit’. Is ondertussen hard aan het nadenken over de toekomst. En bovendien was er ook de teleurstelling vanwege de uitschakeling van z’n cluppie. "Het is op dit moment een mengelmoes van gevoelens."