<
>

VVV zonder trainer Luhukay tegen Emmen

Pro Shots

VVV-Venlo sluit het seizoen af zonder trainer Jos Luhukay. De 57-jarige Limburger is in quarantaine gegaan en ontbreekt daardoor op de bank bij de laatste competitiewedstrijd tegen FC Emmen. De assistenten Jay Driessen en Mark Luijpers hebben daarom de eindverantwoordelijkheid.

Technisch manager Stan Valckx en Algemeen Directeur Marco Bogers ontbreken vanmiddag ook in De Koel. Valckx was afgelopen donderdag tegen Ajax al afwezig. Bogers was donderdag wel aanwezig in de Arena maar werd vrijdag positief getest.

VVV sluit tegen FC Emmen een verblijf van vier jaar in de Eredivisie af. De club uit Venlo verloor donderdag met 3-1 bij Ajax, waardoor degradatie een feit werd. Voor FC Emmen staat in De Koel nog wel veel op het spel. De ploeg van trainer Dick Lukkien neemt de zestiende plaats in, met 1 punt minder dan Willem II. De club die als zestiende eindigt, moet in de play-offs degradatie zien te voorkomen.

Luhukay werd in maart aangesteld als opvolger van de ontslagen Hans de Koning, met als opdracht om VVV op het hoogste niveau te houden. De club uit Venlo pakte in zeven wedstrijden onder hem echter slechts 1 punt.