<
>

Stem nu op de beste speler en beste keeper van de vierde periode

De vierde periode van de Keuken Kampioen Divisie zit er bijna op en dus kun je ook weer stemmen op de beste speler én beste keeper van de vierde periode. Trainers en aanvoerders van de KKD-clubs nomineerden in beide categorieën vier spelers voor de Bronzen Schilden.

De genomineerden voor de categorie Beste Speler zijn Jizz Hornkamp (FC Den Bosch), Mees Hoedemakers (SC Cambuur), Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles) en Lance Duijvestijn (Helmond Sport).

Voor de categorie Beste Keeper komen Stijn van Gassel (Helmond Sport), Alessandro Damen (Excelsior Rotterdam), Michael Woud (Almere City FC) en Ruud Swinkels (FC Eindhoven) in aanmerking.

De genomineerden zijn gekozen door de aanvoerders en trainers van de Keuken Kampioen Divisie-clubs. De supporters hebben de beslissende stem in de verkiezing.

Klik hier om te stemmen.

*Spelers en doelmannen die in de eerste, tweede en derde periode een Bronzen Schild hebben gewonnen kunnen daarna niet meer genomineerd worden. Deze spelers doen wel mee in de strijd om de Gouden Schilden, die aan het einde van het seizoen worden uitgereikt.

Winnaars Eerste periode
Beste speler: Robert Mühren (Cambuur)
Beste keeper: Nick Olij (NAC Breda)
Beste talent: Mohamed Taabouni (Jong AZ)
Beste trainer: Ole Tobiasen (Almere City FC)

Winnaars Tweede periode
Beste speler: Thomas Verheydt (Almere City FC)
Beste keeper: Jay Gorter (Go Ahead Eagles)
Beste talent: Micky van de Ven (FC Volendam)
Beste trainer: Henk de Jong (SC Cambuur)

Winnaars Derde periode

Beste speler: Sam Beukema (Go Ahead Eagles)
Beste keeper: Sonny Stevens (SC Cambuur)
Beste talent: Benjamin Bouchouari (Roda JC)
Beste trainer: Kees van Wonderen (Go Ahead Eagles)