<
>

PEC moet zeven spelers missen tegen SC Heerenveen

Pro Shots

PEC Zwolle moet zaterdag maar liefst zeven spelers missen. De Zwollenaren spelen om 16.30 tegen sc Heerenveen, maar moet het zonder de nodige geblesseerden en zieken doen.

Eliano Reijnders, Immanuel Pherai, Virgil Misidjan, Thomas Buitink, Destan Bajselmani, Daijiro Chirino en Sai van Wermeskerken zijn allemaal niet beschikbaar voor de ploeg van Bert Konterman. Daartegenover staat de terugkeer van Mustafa Saymak, Benson Manuel en Rico Strieder. Manuel komt terug van een onbekende blessure, die hem twee weken aan de kant hield. Rico Strieder is hersteld van een hielblessure, hij miste daardoor de laatste vier wedstrijden van Zwolle. Ook bij Mustafa Saymak was de oorzaak van zijn blessure onbekend, hij keer terug na twee wedstrijden afwezigheid.

Ander goed nieuws voor Zwolle is dat Bram van Polen nog een jaar bij de club blijft voetballen. De 35-jarige verdediger tekende voor nog een jaar bij en gaat dus voor zijn vijftiende seizoen bij de Zwollenaren.

De doelstelling van PEC is de twaalfde plek. Op dit moment staat de ploeg op de dertiende plek, twee punten achter Fortuna Sittard en Sparta.