<
>

'Geen concrete interesse voor Götze, wel clausule in contract'

Pro Shots

PSV heeft goede hoop dat Mario Götze ook volgend seizoen in Eindhoven speelt. Verschillende media melden dat de Eindhovense club heeft bevestigd dat de Duitser een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract heeft staan, maar ook dat er nog geen concrete interesse is voor de aanvallende middenvelder.

Clausule, maar geen concrete interesse

Götze heeft naar verluidt een clausule in zijn contract staan waarmee voor een vastgesteld bedrag kan overstappen naar een topcompetitie, zo melden onder meer VI en het Eindhovens Dagblad.

De afgelopen dagen werd er in Duitse media al gespeculeerd over de toekomst van de PSV-speler omdat hij in zee ging met een nieuwe makelaar die ook samenwerkt met onder meer Jürgen Klopp. Dat is voor de club uit Eindhoven echter geen signaal dat Götze al weer wil vertrekken. Hij staat nog onder contract tot medio 2022.

PSV stuntte afgelopen zomer door de nu 28-jarige Duitser transfervrij naar Eindhoven te halen. Hij speelde tot dusverre vijftien Eredivisie-duels voor de Eindhovenaren, waarin hij vijf keer scoorde.