<
>

Alles over Ajax - AS Roma vanaf 20:00 uur op ESPN

Pro Shots

Vanavond om 21:00 uur barst de strijd los tussen Ajax en AS Roma in de kwartfinales van de Europa League. Vanaf 20:00 uur blikt Jan Joost van Gangelen in de studio met Kenneth Perez en Arnold Bruggink vooruit op deze kraker, terwijl Milan van Dongen en Ronald de Boer de sfeer proeven op het veld in de Johan Cruijff Arena.

Dilemma's achterin

Zij praten natuurlijk met Erik ten Hag, die belangijke keuzes moet maken. Hoe gaat hij het gemis van de excellerende Daley Blind opvangen? Daarnaast vertelt Nicolás Tagliafico openhartig over de doorbraak van de jonkies Ryan Gravenberch en Jurriën Timber. En hij legt uit waarom vooral de Romeinse centrale verdedigers moeten vrezen voor een ontketende 'Brobbeast'.

En hoe goed is Roma nou precies? In de Serie A verloopt het seizoen stroef met een zevende plaats, maar in Europa werden alle duels met SC Braga en Shakhtar Donetsk met overtuiging gewonnen. David Endt, sportjournalist en oud-teammanager van Ajax, geeft zijn analyse en deelt zijn mooiste herinneringen aan Europese wedstrijden tegen Italiaanse clubs.

De voorbeschouwing op Ajax - AS Roma is vanaf 20:00 uur live te zien op ESPN en ESPN2. Ajax - AS Roma ziet u vanaf 21:00 uur op ESPN2.