<
>

KKD-clubs vervolgen promotiestrijd op bomvolle voetbaldag

Pro Shots

Ook op Tweede Paasdag is er volop voetbal. In de Keuken Kampioen Divisie wordt er verder gestreden om promotie. Er staan een paar heerlijke duels op het programma en er kan weer volop genoten worden van het schakelprogramma met acht duels tegelijk.

Hevige strijd om tweede plek

De spanning in de Keuken Kampioen Divisie is nog volop aanwezig. Alleen Cambuur lijkt redelijk zeker van promotie, maar daarachter is er nog een hevige strijd gaande om rechtstreekse promotie.

Almere City heeft, na puntenverlies van concurrenten NAC, De Graafschap, Go Ahead Eagles en N.E.C. de beste papieren, maar het verschil van Almere (63 punten) naar De Graafschap bedraagt slechts een punt, NAC volgt op twee punten. Outsider Go Ahead (59 punten) heeft de hoop op plaats 2 ook nog niet helemaal opgegeven.

Liveduels en schakelen

De duels van de belangrijkste promotiekandidaten worden allemaal live uitgezonden. Om 14.30 spelen NAC, De Graafschap en Cambuur. Vooral het duel tussen NAC Breda en Go Ahead Eagles is er een om naar uit te kijken.

Verder is het een belangrijke dag voor Helmond Sport dat met drie zeges bovenaan staat in de vierde periode. De ploeg van Willy Boessen neemt het in Helmond op tegen Jong Ajax.

Almere City kan eerst kijken naar de concurrentie en speelt om 16.45 uur de lastige uitwedstrijd bij Roda JC, dat achtste staat. N.E.C. speelde al gelijk tegen Telstar.

Programma

14.30 Schakelkanaal met 8 duels (ESPN en ESPN Watch)
14.30 NAC Breda - Go Ahead Eagles (ESPN2 en ESPN Watch)
14.30 SC Cambuur - Excelsior (ESPN3 en ESPN Watch)
14.30 Jong FC Utrecht - De Graafschap (ESPN 4 en ESPN Watch)
16.45 Roda JC - Almere City (ESPN en ESPN Watch)