<
>

Raiola: "Als Schmidt de trainer van Maradona was geweest, dan hadden we nooit de echte Maradona gezien"

Pro Shots

Mino Raiola is furieus over de manier waarop PSV Mohamed Ihattaren behandelt. De zaakwaarnemer van Ihattaren laakt tegenover VI de handelswijze van de club en trainer Roger Schmidt.

Raiola zet vraagtekens bij het statement van PSV waarmee de club uitleg gaf over het buiten de selectie laten van de 19-jarige middenvelder voor het duel met Ajax. Ihattaren zou zich niet professioneel hebben gedragen. De club betrok ook de spelersgroep in het statement over Ihattaren, zij zouden achter de beslissing van de club staan.

"Wat er gisteren is gebeurd, is absoluut PSV-onwaardig", aldus Raiola."En van wat ik begreep, wordt het statement niet eens gedragen door de selectie."

Maradona

Raiola is niet alleen boos op de club, maar ook op de manier waarop trainer Roger Schmidt omgaat met zijn pupil. "Als Schmidt de trainer van Maradona was geweest, dan hadden we nooit de echte Maradona gezien", aldus de wereldberoemde zaakwaarnemer in VI.

Voor PSV komt de kritiek van de zaakwaarnemer zeer ongelegen, het contract van Ihattaren loopt in 2022 af en een contractverlenging lijkt op deze manier niet dichterbij te komen.

Ihattaren mag zich woensdag weer melden bij PSV, het 19-jarige talent krijgt volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad nog één kans van de club uit Eindhoven.