<
>

FC Groningen laat Padt niet alsnog naar Ludogorets gaan

Pro Shots

Sergio Padt maakt het seizoen af bij FC Groningen. Ondanks een serieus bod van de Bulgaarse topclub Ludogorets, de club waar hij in de zomer naar toe gaat, mag de doelman niet vertrekken. Dat bevestigt technisch directeur Mark-Jan Fledderus tegenover RTV Noord.

"We moesten hier goed over nadenken", zegt Fledderus. "Het was een interessant voorstel, gezien het aantal wedstrijden, dat we nog moesten spelen en het bedrag wat ertegenover stond. We hebben dit intern met alle geledingen goed besproken en besloten om niet op het voorstel van Ludogorets in te gaan"

De doelman had volgens Fledderus zelf wel oren naar een directe overstap. "Hij heeft gezegd dat hij er voor open stond. Hij vond het fijn dat hij daar dan al was, zodat hij zich kon settelen en vast kon acclimatiseren. Aan de andere kant was er ook voor hem nog veel te regelen, ook met betrekking tot zijn gezin. Hij zei aan de andere kant dat hij ons standpunt ook begreep en met alle liefde het seizoen bij FC Groningen wilde afmaken."

Woensdag vertelde Sergio Padt na het gelijkspel tegen Feyenoord (0-0) nog dat hij mogelijk direct al ging verkassen naar Ludogorets.

FC Groningen - Fortuna Sittard zie je zondag om 14:30 uur LIVE op ESPN