<
>

Soto per direct terug naar Norwich City

Soto viert de 2-0 tegen Helmond Sport Pro Shots

Sebastian Soto keert per direct terug naar Norwich City. De spits van Telstar is teruggeroepen door zijn werkgever in Engeland waardoor zijn avontuur in Velsen-Zuid beperkt blijft tot een half jaar.

"De goede prestaties van nieuwbakken Amerikaans international Soto bij de Witte Leeuwen zijn ook in Engeland niet onopgemerkt gebleven. Mede daarom heeft Norwich City besloten Soto per direct terug te laten keren naar de club waar hij afgelopen zomer een contract tekende", laat Telstar weten op de eigen clubwebsite.

Trainer Andries Jonker baalt van het vertrek van zijn spits. "Natuurlijk is dit heel erg jammer.Ik denk dat het eens te meer bewijst dat we bij Telstar op de goede weg zijn en een mooi platform zijn voor spelers om zichzelf in de kijker te spelen."

Soto viel op door zijn prestaties. Namens Telstar scoorde hij zeven goals in twaalf wedstrijden wat hem een uitnodiging voor het Amerikaanse nationale elftal opleverde. In november debuteerde Soto met twee doelpunten in de oefeninterland van Amerika tegen Panama.