<
>

Advocaat gaat wijzigen in bekerduel met Heracles: Kökçü basis, Bozenik terug in selectie

Dick Advocaat gaat het het elftal van Feyenoord op één of twee plekken wijzigen voor het bekerduel met Heracles Almelo. Orkun Kökçü krijgt een basisplaats verklapte de trainer op de persconferentie. "Kökçü gaat zeker beginnen. Verder ga ik ga één of twee anderen opstellen."

Middenvelder Kökçü raakte half december geblesseerd op de training en speelde op 13 december voor het laatst een wedstrijd, al zat hij afgelopen zondag wel bij de selectie tegen Ajax. Róbert Bozeník is weer fit en keert terug in de wedstrijdselectie.

Bijlow nog weken uitgeschakeld
Keeper Justin Bijlow en João Teixeira zijn nog afwezig. Advocaat voorspelde dat het nog enkele weken gaat duren voordat Bijlow topfit is. De eerste doelman traint nog niet met de groep, maar wel met de keeperstrainer.

"We weten allemaal het belang van deze bekerwedstrijd en die uitstraling zullen we zeker moeten hebben. Als je zondag zo'n goede partij speelt, dan is het zaak dat je het meeneemt naar de volgende wedstrijd. Maar dat is geen garantie. De beker is heel belangrijk."

Feyenoord - Heracles Almelo is woensdag om 18:45 uur LIVE te zien op ESPN 2 EN ESPN WATCH.