<
>

Streuer baalt van Ter Avest en verhuurt Selahi aan Willem II

Lindon Selahi Pro Shots

Lindon Selahi wordt door FC Twente een half seizoen verhuurd aan Willem II. Dat maakte technisch directeur Jan Streuer voorafgaand aan de wedstrijd tegen Ajax bekend. In gesprek met Hans Kraay jr. ging Streuer uitgebreid in op alle transferzaken rondom FC Twente.

FC Twente hoopte deze winter op een terugkeer van Hidde ter Avest, maar de verdediger koos uiteindelijk voor FC Utrecht. "Hij is via zijn zaakwaarnemer aangeboden bij ons. Dus wij gingen er vanuit dat hij heel graag weer terug wilde komen bij ons. En toen hoorde we ineens dat hij voor FC Utrecht koos. Dat zal wel een financiële reden hebben."

Streuer liet verder weten dat Ajax zich in de winter absoluut niet heeft gemeld voor een vervroegde terugkeer van aanvaller Danilo. "Daar is absoluut geen sprake van. Hij is gehuurd voor een seizoen, dan laten we een speler ook niet eerder vertrekken."

De technisch directeur was zeer te spreken over het huurlingenleger, dat deze zomer werd aangetrokken. Van Kik Pierie, Tyronne Ebuehi, Vaclav Cerny en Danilo verwacht hij niet dat ze volgend seizoen ook nog in Enschede spelen. Streuer heeft wel goede hoop op Queensy Menig. "We hebben een optie, dus die gaan we natuurlijk lichten."