<
>

Advocaat: Linssen en Spajic klaar voor CSKA, Toornstra twijfelgeval

Dick Advocaat Pro Shots

Dick Advocaat kan donderdag op bezoek bij CSKA Moskou naar alle waarschijnlijkheid een beroep doen op Bryan Linssen en Uros Spajic. Jens Toornstra reist ook mee met Feyenoord naar Rusland, maar traint individueel en is nog een vraagteken voor het Europa League-duel.

Met de terugkeer van Spajic heeft Advocaat iets meer keuze in de defensie. De Serviër ging afgelopen weekend uit voorzorg in quarantaine na een corona-uitbraak bij de nationale ploeg. Hij was een van de vele afwezigen in de Feyenoord-selectie voor het duel op bezoek bij Fortuna Sittard.

Tyrell Malacia ontbrak zondag ook in Limburg en is er donderdag in Moskou nog niet bij. Door het ontbreken van Malacia en de blessure van Ridgeciano Haps stond zondag rechtspoot Lutsharel Geertruida linksback.

In datzelfde duel stal collega-verdediger Marcos Senesi de show: met een waanzinnige goal leidde de Argentijn de comeback in die Feyenoord de winst opleverde. Dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Feyenoord bezig is met een contractverlenging van de centrale verdediger.