<
>

Persconferentie Ronald Koeman en Jong Zweden - Jong Oranje LIVE op ESPN

ANP Foto

De persconferentie van bondscoach Ronald Koeman is maandagmiddag vanaf 15.25 uur LIVE te volgen op ESPN 1, de ESPN-app en op ons YouTube-kanaal. Het Nederlands elftal is in de Portugese Algarve ter voorbereiding op de laatste kwalificatie-interland tegen Gibraltar.

Afgelopen zaterdag plaatste Oranje zich voor het EK in Duitsland door Ierland met 1-0 te verslaan. Mogelijk krijgt een aantal spelers rust in de wedstrijd tegen de dwergstaat, nu kwalificatie een feit is.

Gibraltar - Nederland is dinsdagavond om 20.45 uur. Zoals bij iedere Oranje-interland is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing met Jan Joost van Gangelen en Hans Kraay Jr. te zien in ESPN Vandaag.

Jong Oranje met perfecte score richting Zweden-uit

Na de persconferentie van Koeman komt Jong Oranje in actie. Het elftal van Michael Reiziger neemt het in Borås op tegen de leeftijdsgenoten van Zweden. Nederland won de eerste vijf kwalificatieduels voor het EK in 2025 en kreeg nog geen enkel doelpunt tegen. De aftrap is om 18.00 uur. Vanaf 17.30 uur is de voorbeschouwing LIVE te zien op ESPN 1.