<
>

Nabestaande schietdrama Rotterdam dankt Feyenoord: 'Kippenvel!'

ANP Foto

Feyenoord heeft een brief ontvangen van Toine Timmers, een nabestaande van het schietdrama dat eind september plaatsvond in Rotterdam. Hij verloor bij het drama zijn dochter en kleindochter. Voor en tijdens de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles werden zij herdacht in De Kuip. In de brief sprak Timmers zijn dankbaarheid uit naar de club en de supporters.

Op de clubwebsite van de Rotterdammers is het volledige bericht te lezen:

Beste Feyenoorders,

Op 28 september, een gitzwarte donderdag in Rotterdam, zijn bij een schietpartij mijn dochter en kleindochter om het leven gebracht. Twee jonge mensen in de bloei van hun leven. Twee mensen met nog heel veel dromen en plannen. Twee Rotterdammers met een groot hart voor Feyenoord.

De schok die dat gebeuren teweeg heeft gebracht was enorm. Zeker in onze familie, maar ook in Rotterdam en in geheel Nederland. En dus zeker ook bij Feyenoord.

De zaterdag na deze verschrikkelijke gebeurtenis was er in De Kuip een wedstrijd tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles. De beelden van voor en tijdens de wedstrijd waren, voor mij als vader en opa, hartverscheurend. Bijna 50.000 supporters op de tribune, de oorverdovende minuut stilte, geëmotioneerde spelers met rouwbanden en in de twaalfde minuut “You’ll never walk alone”. Kippenvel!

Soms zien we hoe lelijk voetbal kan zijn maar de spelers, staf en zeker ook de supporters van Feyenoord hebben die zaterdag laten zien hoe mooi voetbal is. Dus wil ik graag, op deze manier, zeggen:

Feyenoord….bedankt! Supporters…bedankt! Rotterdam…BEDANKT!!!

Toine Timmers
Vader van Marlous en opa van Romy