<
>

Robert Eenhoorn, Jorien van den Herik en Aad de Mos te gast in Goedemorgen Eredivisie

ANP Foto

Robert Eenhoorn, Jorien van den Herik en Aad de Mos schuiven zondagochtend aan bij Milan van Dongen en Hans Kraay jr. in Goedemorgen Eredivisie.

Eenhoorn, de algemeen directeur van AZ, begon zijn carrière in de sportwereld als tophonkballer, maar bekleedt ondertussen al negen jaar de rol als algemeen directeur bij AZ. De jeugdopleiding van de club loopt op rolletjes en de Alkmaarders maken het de traditionele top-3 de laatste jaren steeds moeilijker. Aan tafel bij Milan praten we met Eenhoorn over het succesverhaal van AZ.

Met oud-Feyenoord-voorzitter Jorien van den Herik bespreken we onder andere het huidige succes van Feyenoord en de turbulente tijd bij Ajax. Van den Herik maakte in Rotterdam ook moeilijke tijden mee. In 2006 kwam de club door financiële problemen in zwaar weer te zitten, waardoor Van den Herik genoodzaakt was om op te stappen.

De aankomende voetbalzondag staat natuurlijk ook in het teken van de Gelderse derby. N.E.C. lijkt het na een moeilijke start van het seizoen weer op de rit te hebben, terwijl Vitesse de afgelopen vijf wedstrijden heeft verloren. Samen met oud-Vitesse-trainer Aad de Mos nemen we de belangrijkste zaken door.

Vanaf 10:00 uur begin je jouw voetbalzondag met Goedemorgen Eredivisie op ESPN 1.